Intersolar_sejem_reduxi_tab_glcharge_predstavitev_Nemcija

Želite postati distributer?

info@reduxi.eu +386 40 352 322
20.Jun.2023

Napredna rešitev Reduxi predstavljena na mednarodnem sejmu Intersolar v Nemčiji

Naša ekipa se je udeležila mednarodnega sejma Intersolar, ki je potekal med 13. in 16. junijem v Nemčiji. Na EES in Power2Drive smo predstavili našo revolucionarno rešitev Reduxi - sistem za upravljanje energije, v sodelovanju s partnerjema TAB baterije in GL Charge - pametnimi polnilnicami za električna vozila. Na sejmu smo predstavili prednosti povezovanja sistema za upravljanje energije z baterijskimi sistemi za shranjevanje energije (BESS) in polnilnicami za električna vozila.

 

Prednosti uporabe Reduxija s polnilnicami za električna vozila:

1️⃣ Optimalna poraba energije: S pomočjo inteligentnega upravljanja energije naš sistem zagotavlja brezhibno polnjenje električnih vozil in obenem povečuje učinkovitost polnjenja. Z uporabo podatkov v realnem času in naprednih algoritmov optimiziramo urnike polnjenja ter dajemo prednost obnovljivim virom energije, kar prispeva k učinkovitejši in trajnostni mobilnosti.

2️⃣ Prihranki pri stroških energije: Z naprednim upravljanjem obremenitev in odziva na povpraševanje uporabniki lahko izkoristijo nižje tarife električne energije zunaj časov največje obremenitve, kar bistveno zmanjša stroške polnjenja. Poleg tega z optimizacijo porabe energije in zmanjšanjem največje obremenitve se izognemo potrebi po dragih posodobitvah infrastrukture, kar vpliva na ekonomiko polnjenja električnih vozil.

3️⃣ Izjemna uporabniška izkušnja: Naša rešitev ponuja več kot samo funkcionalnost - zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo. Z Reduxi in GL Charge lahko vozniki enostavno načrtujejo seje polnjenja, oddaljeno spremljajo status polnjenja in prejemajo obvestila v realnem času - vse na dosegu roke. Gre za popolno kombinacijo udobja, nadzora in zadovoljstva uporabnikov.

 

Na strani BESS (battery energy storage system) pa so prednosti naslednje:

1️⃣ Shranjevanje odvečne energije: Pozabite na nepotrebno izgubo energije! S shranjevanjem odvečne energije med obdobji največje proizvodnje in njeno porabo med obdobji največje porabe, učinkovito upravljate svoje energetske potrebe. S tem zmanjšate odvisnost od omrežja, zmanjšate stroške električne energije in podpirate trajnostno energetsko prihodnost.

2️⃣ Večja energetska učinkovitost: S povezovanjem sistemov za shranjevanje energije s sistemom za upravljanje z energijo, Reduxi, lahko optimizirate distribucijo in izkoristek energije. S tem ne povečate samo energetske učinkovitosti, temveč prispevate k trajnosti.

3️⃣ Prihranki in boljši donosi naložb: Sistemi za shranjevanje energije prispevajo k znatnemu zmanjšanju stroškov z mehanizmi, kot so optimizacija glede na čas uporabe, izogibanje visokim tarifam in maksimiranje samooskrbe z obnovljivo energijo. To vodi v dolgoročne prihranke in boljše finančne donose na naložbe v energijo.

Na sejmu smo imeli priložnost vzpostaviti odlične stike in se srečati s potencialnimi strankami. Odziv na našo inovativno rešitev Reduxi je bil izjemno pozitiven, kar nam je dalo potrditev in navdih za nadaljnji razvoj ter poslovni uspeh.

Sodelovanje s podjetjema TAB d.d. in GL Charge nam pomeni izjemno veliko, zato se iskreno zahvaljujemo, da smo imeli priložnost sodelovati in se skupaj predstaviti na sejmu. Skupaj smo pokazali inovativno rešitev, ki bo imela pomemben vpliv na področju upravljanja z energijo in polnjenju električnih vozil.